Diensten

Personenvervoer

Voor al uw privé en stadsvervoer kunt u bij ons terecht. Of u nu een ritje nodig heeft naar Nijmegen, Nijmegen Dukenburg, Wijchen of een andere locatie. Wij zorgen dat u altijd van een comfortabele rit geniet.

Bruiloften

Wij hebben sinds kort ook de beschikking over een witte Mercedes, welke ook perfect ingezet kan worden voor Bruiloften. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar uitstekend zakelijk vervoer met een betrouwbare en professionele chauffeur, dan moet u bij Taxi Correct zijn. Wij staan altijd voor u klaar om u een rustige rit te bezorgen.

Taxi Correct brengt u naar elke bestemming naar keuze. Een zakendiner, een onverwachte rit, maar ook voor bestemmingen die verder weg liggen kunt u bij Taxi Correct terecht.

U kunt bij ons uw ritten ook online boeken. Klik hier om zakelijk vervoer te reserveren!

Het is mogelijk om op rekening te rijden zodat u één keer per maand een verzamelfactuur krijgt van de door u gereden/geboekte ritten. Hierdoor verdwijnt een hoop extra administratie aan uw kant. Verder kunt u van iedere rit een specifiek rapport opvragen.

Voor vragen of offertes stuurt u een mail naar info@taxi-correct.nl.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31630409681.

Airportservice

Voor luchthavenvervoer van of naar diverse vliegvelden in binnen- en buitenland kiest u voor Taxi Correct. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Bekijk de mogelijkheden hier of vraag een offerte aan via info@taxi-correct.nl.
Klik hier om een rit te reserveren of neemt u contact op met Taxi Correct op telefoonnummer +31630409681.

Transport vanuit Nijmegen

Wanneer u uw transport op korte termijn op de gewenste bestemming wilt krijgen, kunt u taxi Correct te allen tijde raadplegen. Wij zorgen ervoor dat we uw brievenpost, pakketten of andere levering snel, met grote zorg en tegen een schappelijke prijs van A naar B brengen.

Snelle levering en uitstekende service

Heeft u een pakket of envelop die binnen enkele werkdagen moet worden bezorgd, maar bent u zelf niet in de gelegenheid om dit te doen? We nemen u graag alle zorg uit handen en zorgen dat uw goederen op korte termijn naar de plaats of persoon van bestemming worden vervoerd.

Zorgvuldig transport

U bent verzekerd van een zorgvuldig transport. We doen er alles aan om uw verzending in goede orde af te leveren. Ook wanneer er niemand aanwezig is om de levering in ontvangst te nemen op de gewenste bestemming, gaan we samen met u op zoek naar een geschikte oplossing. Pas wanneer wij onze opdracht hebben afgemaakt en u als klant tevreden bent, zijn wij klaar met ons werk. We halen de verzending bij u op, op de aangegeven locatie en vervoeren deze vervolgens zorgvuldig naar het geadresseerde bedrijf of de geadresseerde persoon.

Wilt u meer informatie of wilt u hier direct gebruik van maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31630409681.

Of door het contactformulier in te vullen op onze website. We staan u spoedig te woord.

Menu